Мислења во категоријата: Логистика

All Balcans Corporation​ го смени името

Нашата компанија All Balcans Corporation од Тирана официјално​ го смени името во Nelt Sh.p.k.

više

Србија и Нелт ми го вратија чувство на припадност

Ненад Ракочевиќ, менаџер за оперативна извонредност на Nelt Група

više

На Ранко Сочанац и Небојша Шапоњиќ повелба на СЕС за исклучителност

Ранко Сочанац и Небојша Шапоњиќ препознаени се како алтруисти.

više