Мислења во категоријата: Логистика

Kонференцијата „Модернизација на транспорт, логистика и транспортна инфраструктура“

Посебен акцент ставија на дигитализацијата во логистиката.

više

Nelt му беше домаќин на амбасадорот на САД

Aмбасадор на Соединетите Американски Држави во Србија го посети Nelt во Добановци.

više

Победници во Македонија

Hа ниво на Nelt Група пристигнаа преку 3.300 пофалби.

više

Во Црна Гора се наградени четири колешки

Hа ниво на Nelt Група пристигнаа преку 3.300 пофалби.

više