Мислења во категоријата: Принципали

P&G наградна игра – Првата листа на добитници

Добитници на неделни награди од 19 октомври.

više

P&G наградна игра

Заштитете го своето семејство со брендовите на кои им верувате и освојте вредни награди

više

Нови принципали во Замбија

Нови принципали од првиот квартал 2020.

više

Информации во врска со активностите во Nelt Групата во врска со пандемијата на вирусот Covid 19.

Информации во врска со активностите во Nelt Групата во врска со пандемијата на вирусот Covid 19.

više

Baby Food Factory – Инвестиција на годината

Компанијата Baby Food Factory е добитник на наградата за инвестиција на годината во Србија, „Ауреа 2019“.

više