Мислења обележани со: Донацијата

Донација на BELhospice центарот

Производи за одржување на хигиена од портфолиото на Nelt донирани во BELhospice.

više

Nelt Group донации за борба против вирусот корона

Oдговорно ги исполнуваме нашите обврски кон принципалите и заедниците во кои работиме.

više

Нелт со донација од 20.000 евра и 1.700 визири помага во справувањето со Kовид-19

„Свесни сме за предизвикот со кој се соочуваме сите.”

više

Nelt подарува 30.000 мини пакувања на Sebamed baby сапуните

Зошто е миењето на рацете од исклучителна важност?

više