Мислења обележани со: Општествено одговорна компанија

Зелена акција

Од компанијата учествуваа 8 вработени.

više

Наградата за најдобра општествено одговорна компанија

Наградата за најдобра општествено одговорна компанија им припадна на Нелт и на компанијата Кока Кола.

više