Мислења обележани со: Соработка

Соработка меѓу Нелт Група и Економскиот факултет

Компанијата Нелт додели награди на тројцата најдобри студенти кои денеска дипломираа.

više

Нелт го поддржа Чеп фест во Белград

Одржа се семејната инклузивна манифестација “Чеп Фест” во организација на здружението Чеп за хендикеп.

više