Мислења обележани со: Сочанац

Шапоњиќ на Копаоник бизнис форумот: „Укинување на бариерите за ефикасност на работењето“

Српската економија како домаќин – перспективи на инвеститорот

više

Небојша Шапоњиќ и Ранко Сочанац во одбор на Собранието на Српскиот деловен клуб

Oдржана изборна седница на Собранието на Српскиот деловен клуб „Привредник“.

više

Небојша Шапоњиќ: „Нашата индустрија е во процес на трансформација“

Небојша Шапоњиќ зборуваше на Копаник Бизнис Форумот 2020.

više

Небојша Шапоњиќ е нов член на УО на Стопанската комора на Србија

Визија за модернизација на коморниот систем и зајакнување на СКС.

više