Мислења обележани со: Шапоњиќ

Небојша Шапоњиќ: „Нашата индустрија е во процес на трансформација“

Небојша Шапоњиќ зборуваше на Копаник Бизнис Форумот 2020.

više

Небојша Шапоњиќ е нов член на УО на Стопанската комора на Србија

Визија за модернизација на коморниот систем и зајакнување на СКС.

više