Мислења обележани со: Cопственици на Nelt

Небојша Шапоњиќ на Пролетниот Вивалди Форум

Шапоњиќ учествуваше на двата најважни бизнис настани во Србија.

više

Шапоњиќ на Копаоник бизнис форумот: „Укинување на бариерите за ефикасност на работењето“

Српската економија како домаќин – перспективи на инвеститорот

više

Небојша Шапоњиќ и Ранко Сочанац во одбор на Собранието на Српскиот деловен клуб

Oдржана изборна седница на Собранието на Српскиот деловен клуб „Привредник“.

više

Aлекса Шапоњиќ: „Станавме пионери на omnichannel продажбата во FMCG секторот во Србија“

Aлекса Шапоњиќ на конференцијата „Future is now“ беше претставник на Nelt.

više

Небојша Шапоњиќ: „Нашата индустрија е во процес на трансформација“

Небојша Шапоњиќ зборуваше на Копаник Бизнис Форумот 2020.

više