Është filluar instagram profili i Grupit Nelt

Nelt Group avatar Nelt Group 26.04.2021.

Join us on the journey: lifeatnelt

Me kënaqësi ju informojmë se projekti instagram “Life at Nelt” në të cilin punuam me një kujdes të veçantë, është hapur dhe ju është përkushtuar punonjësve në Grupin Nelt.

“Motivi ynë primar është që të bëjmë një ditar virtual, dhe nëpërmjet tij të tregojmë njerëzit dhe aktivitete e përditëshme, të cilat përbëjnë ditën tonë të punës. Ne do të përpiqemi që të tregojmë fakte interesante, ambjentin, hobet tuaja, përvjetorët e përbashkët, por edhe të gjitha ato që ndodhin #behindthescenes”, thotë Communications department Nelt Group.

Follow us! “Life at Nelt”