Postimet në kategori: Logjistika

Është filluar instagram profili i Grupit Nelt

Join us on the journey: lifeatnelt

više

All Balcans Corporation e ndryshoi emrin në Nelt Sh.p.k.

Kompania jonë All Balcans Corporation nga Tirana e ndryshoi emrin në Nelt Sh.p.k.

više

[INTERVISTË] Një ditë në punë

Ardian Skenderasi, Menaxher i Shitjeve, Nelt Sh.p.k.

više

[INTERVISTË] SERBISË DHE NELT-IT ME KA RIKTHYER NDJENJA E PËRKATËSISË

Nenad Rakoçeviq, Menaxher për Ekselencës Operative të Grupit Nelt

više