Postimet në kategori: Logjistika

Nebojsha Shaponjiq dhe Ranko Soçanac janë fitues të këtij viti të Certifikatës së Ekselencës

Ranko Soçanac dhe Nebojsha Shaponjiq, themelues të Nelt Grupit, njihen si altruistë.

više

WHO – Organizata shëndetësore botërore partneri i ri i Nelt-it në BeH

Listës së partnerëve logjistik të Nelt-it i shoqërohet edhe WHO – Organizata shëndetësore botërore në Bosnjë dhe Hercegovinë.

više