Postimet në kategori: Logjistika

Informacione në lidhje me aktivitetet e grupit Nelt në lidhje me pandeminë e virusit Covid 19

Informacione në lidhje me aktivitetet e grupit Nelt në lidhje me pandeminë e virusit Covid 19.

više

Nebojsha Shaponjiq: “Industria jonë është në proces të transformimit”

Nebojsha Shaponjiq foli në Forumin e Biznesit Kopaonik 2020.

više

Konferencës “Modernizimi i sektorit të transportit, të logjistikës dhe të infrastrukturës së transportit”

Përfaqësuesit e Nelt-it theks të veçantë vunë mbi dixhitalizimin në logjistikë, temë jashtëzakonisht aktuale në këtë fushë.

više