Postimet në kategori: Logjistika

Fituesit në Maqedoni

Mbi bile 3.300 lavdërime kanë mbrritur në nivelin e Grupit Nelt.

više

Në Malin e Zi janë shpërblyer katër kolege

Mbi bile 3.300 lavdërime kanë mbrritur në nivelin e Grupit Nelt.

više

Kolegët më të mirë në Bosnje dhe Hercegovinë për vitin 2019

Mbi bile 3.300 lavdërime kanë mbrritur në nivelin e Grupit Nelt.

više