Postimet në kategori: Shpërndarja

[INTERVISTË] Ardian Skenderasi Menaxher i Shitjeve

Sales Manager at Nelt Albania

više

All Balcans Corporation e ndryshoi emrin në Nelt Sh.p.k.

Kompania jonë All Balcans Corporation nga Tirana e ndryshoi emrin në Nelt Sh.p.k.

više

Shpërndarja e prodhimeve Kraš në disa tregje

Kompania Krash është krijuar në vitin 1950 dhe sot është njëri nga prodhuesit më të mëdhenj të ëmbëlsirave në rajon me 5 fabrika dhe rreth 2.500 punëtorë.

više

[INTERVISTË] Një ditë në punë

Ardian Skenderasi, Menaxher i Shitjeve, Nelt Sh.p.k.

više

Nebojsha Shaponjiq dhe Ranko Soçanac janë fitues të këtij viti të Certifikatës së Ekselencës

Ranko Soçanac dhe Nebojsha Shaponjiq, themelues të Nelt Grupit, njihen si altruistë.

više