Postimet në kategori: Shpërndarja

Intervistë: Radovan Radulloviq, drejtor ekzekutiv i kompanisë Montenomaks

“Kompania Montenomaks me përkushtim dhe punë të vazhdueshme për të përmirësuar shërbimet e saj nga viti në vit arrin rezultate më të mira të biznesit dhe ndërton një imazh të njohur. Ne jemi perceptuar si një kompani që është një mbështetje e vlefshme për të gjithë klientët në fushën e logjistikës, si në Mal të Zi ashtu edhe jashtë kufijve të tij”, tha Radovan Radulloviq, drejtor ekzekutiv i kompanisë Montenomaks, për Glasnik të Dhomës së Tregtisë të Malit të Zi.

više

Nebojsha Shaponjiq anëtar i ri i KD të Odës Ekonomike të Serbisë

Vizioni për modernizimin e sistemit të odës dhe forcimin e OES.

više