All Balcans Corporation e ndryshoi emrin në Nelt Sh.p.k.

Nelt avatar Nelt 22.04.2021.

Kompania jonë All Balcans Corporation nga Tirana e ndryshoi emrin në Nelt Sh.p.k.

Ju lajmërojmë se nga data 16 prill 2021 kompania jonë All Balcans Corporation nga Tirana e ndryshoi emrin në Nelt Sh.p.k. 

Nelt në Shqipëri është njëra nga kompanitë shpërndare udhëheqëse në këtë vend dhe sot bashkëpunon me kompanitë e mëdha rajonale dhe multinacionale për kategorinë e mallit të konsumit të gjerë ashtu siç janë Beiersdorf Mondelez, GSK, Baby Food Factory dhe të tjera.