Fituesit në Maqedoni

Nelt Group avatar Nelt Group 29.01.2020.

Mbi bile 3.300 lavdërime kanë mbrritur në nivelin e Grupit Nelt.

Edhe në Maqedoni kemi mundësinë që urimet me rastin e numrit më të madh të lavdërimeve të fituara t’ja drejtojmë një kolegeje – Katerina Kirilov Grgpvskit.

Katerina është e punësuar në pozitën e Specialistit në shërbim të blerësve, edhe këtë vit morri titullin Kolegia më e mirë. Kate në
vitin 2017 fitoi çmimin special për më shumë vota prej sektorëve të ndryshëm.

Përveç asaj, në festën e këtij viti të Vitit të ri është shpërblyer edhe Oliver Mirçevski për Kontributin e kulturës organizative. Është treguar shpirti ekipor. Oliveri është i punësuar në pozitën e punëtorit të magazinës.

Çmimin special e fitoi edhe Valerija Petrushka, asistent për shitjen. Ajo është shpërblyer për bashkëpunimin e jashtzakonshëm ndërsektorial. Keti Stoilkovska, asistent në shërbim të blerësve, ka shkruajtur më shumë lavdërime dhe për këtë me meritë e ka fituar çmimin për promovimin e kulturës së lavdërimeve.

Mbi bile 3.300 lavdërime kanë mbrritur në nivelin e Grupit Nelt.