Brendet Campina në portofolin distributiv

Nelt avatar Nelt 11.06.2021.

Asortimentin Campina në Bosnjë.

Që nga muaji i kaluar kompania Nelt d.o.o. (sh.p.k.) distribuon prodhimet e brendit Campina në Bosnjë dhe Hercegovinë.

Friesland Campina është njëri nga prodhuesit më të mëdhenj në botë të qumështit dhe produkteve të qumështit, me traditën e gjatë prej 150 vitesh. Kompania është themeluar me shoqërimin e fermerëve lokalë të Hollandës në vitin 1871, me anë të aktivizimit e zgjeron biznesin në 38 vende dhe sot punëson rreth 24.000 njerëz. E gjen rrugën e saj deri tek një milion konsumatorë në ditë në madje 100 vende.

Me misionin që tu sigurojë ushqimin me kualitet njerëzve në gjërë botën, portofoli Friesland Campina bazohet edhe në produktet për ushqimin e fëmijëve, në produktet e gatshme dhe gjysëm të gatshme për përdorimin në sektorin farmaceutik, si edhe në produktet e destinuara për restorantet, hotelet.

Asortimentin Campina në Bosnjë e përbëjnë:

Fruttis – Jogurt frutash me përqindje të ndryshme të yndyrës dhe me shije të ndryshme frutash;

Puddis – Budigje prej qunështi me një shije të veçantë kremoze, në paketime praktike për të rritur dhe për fëmijë;

Cessibon – Pana në spraj ideal për Horeca kanal për kafen dhe për deserte.