Nelt ST dhe Nelt Angola filluan bashkëpunimin me Mladegs Pak

Nelt avatar Nelt 27.07.2020.

Nelt në Angola filloi bashkëpunimin në fushën e shpërndarjes me drejtuesin e ri, me kompaninë Mladegs Pak në maj të këtij viti.

Portofoli distributiv tani për tani do të përfshijë keçap të brendit Bonito, dhe kjo Ketchup Mild Bonito 460g dhe Ketchup Mild Bonito 100g. “Porosinë e parë e morrëm në 21 prill dhe shitja e ka pasur ditën e parë të shitjes në 23 aprill”, tha Aleksandar Kalkus, Manaxheri i Shitjes në Nelt, në Angolë.