Postimet e lidhura me: Nelt Logistics

Nebojsha Shaponjiq: “Industria jonë është në proces të transformimit”

Nebojsha Shaponjiq foli në Forumin e Biznesit Kopaonik 2020.

više

Nebojsha Shaponjiq anëtar i ri i KD të Odës Ekonomike të Serbisë

Vizioni për modernizimin e sistemit të odës dhe forcimin e OES.

više