Princip sinergije ojačava kako pojedinca, tako i tim

Nelt avatar Nelt 18.10.2021.

Autorka: Ivana Stevanović, menadžer sektora razvoja novih poslova u distribuciji

Tekst je pisan za oktobarsko izdanje magazina BIZLife.  

Dve decenije na različitim operativnim i egzekutivnim funkcijama u prodaji i marketingu donele su mi ekstenzivno iskustvo u FMCG sektoru koje se savršeno uklopilo u Neltov multidimenzionalni poslovni model.

Moj dolazak u Nelt se dogodio u pravom trenutku, s obzirom na to da je organizacija već tada bila spremna za holistički pristup poslovanju. Trenutna pozicija koju imam u kompaniji, a koja podrazumeva rukovođenje, inoviranje i razvoj kompleksne organizacije, predstavlja najveći izazov u mojoj dosadašnjoj karijeri. To me motiviše i svaki dan ojačava, daje mi novu energiju.

Mnogi primećuju da tim koji vodim u najvećoj meri čine žene. Ipak, ja ne poznajem ženski i muški pristup. Nelt tim u kancelariji i na terenu čine profesionalci koji imaju rešenost da kontinuirano uče, grade i unapređuju svoja znanja i veštine u modernoj kompaniji čiji su glavni resurs. Od njih dobijam podršku za sva strukturalna i suštinska unapređenja procesa i organizacije, kao i unapređenje saradnje i načina rada sa ključnim kupcima u modernoj trgovini.

Princip sinergije koji ovde negujemo ojačava kako pojedinca, tako i tim, osnažuje rešenost da stalno podižemo sopstvene lestvice i ostvarujemo rezultate uz maksimalno uvažavanje i međusobnu podršku.

Od nedavno, kreiranje balansa između polova u timu predstavlja još jedan motor koji dodatno pojačava snagu Nelta kao lidera na polju prodaje i distribucije.

 

Sales Key Account Team Nelt