Izvršni odbor

Miloš Jelić

Generalni direktor

Miloš je na poziciju generalnog direktora Nelt Grupe stupio 2013. Kao ekonomista sa bogatim iskustvom od 2000. kada se pridružio Neltu, vodi organizaciju na odgovornim pozicijama, od sektora prodaje do samog vrha menadžmenta. Kao član mnogobrojnih poslovnih udruženja, privrednih komora i drugih organizacija zalaže se za fer konkurenciju, profesionalizam, integritet i društveno odgovorno poslovanje.

Darko Lukić

Izvršni potpredsednik

Darko ima dugogodišnje iskustvo u korporativnom rukovođenju na visokim pozicijama. U kompaniji Coca-Cola Hellenic Bottling Company se bavio strateškim projektima pri kancelariji CEO, dok je u kompaniji Procter & Gamble preko 11 godina radio na nekoliko visokih, grupnih menadžerskih funkcija u finansijama.

Robert Jenovai

Potpredsednik za tržište Srbije

Danas, Robert zauzima poziciju izvršnog direktora za tržište Srbije. Robert je karijeru u Neltu započeo 1997. u prodaji, da bi nedugo zatim postao generalni direktor Neregelije u Crnoj Gori. Bio je pionir Neltovih operacija na afričkom kontinentu, nakon čega je vodio razvoj prodaje na Zapadnom Balkanu. U periodu od 2020. do 2022. Robert je radio na poziciji Izvršnog direktora za ljudske resurse Nelt Grupe. Diplomirao je na Univerzitetu Doba u Sloveniji.

Goran Cerovina

Potpredsednik za Adria tržišta

Goran ima dvodecenijsko iskustvo u FMCG industriji i dokazani je profesionalac i lider. Njegova karijera je započela u kompaniji Orbitko. Nakon akvizicije od strane Nelta, prošao je pozicije supervizora prodaje, Preselling menadžera, menadžera prodaje, sve do pozicije izvršnog direktora, koju je uspešno obavljao do maja 2024. Aktivan je u društvenim inicijativama i član je više upravnih odbora. 

Boris Mačak

Potpredsednik za afrička tržišta

Boris je u kompaniji od 1997. godine. Tokom dvadesetogodišnje karijere u Neltu obavljao je najodgovornije poslove na pozicijama generalnog direktora kompanije Neregelia u Crnoj Gori, menadžera prodaje Nelta za Zapadni Balkan, do trenutne pozicije Potpredsednika Grupe za afrička tržišta.

Marko Cilić

Izvršni direktor za finansije

Marko se Neltu pridružio 2022. Karijeru u oblasti finansija započeo je u kompaniji Procter & Gamble, kroz različite role korporativnih i komercijalnih finansija, uključujući poziciju finansijskog menadžera za Zapadni Balkan. Karijeru nastavlja u kompaniji Novartis, kroz nekoliko pozicija rastuće odgovornosti za tržišta (Srbija, Slovačka, Rumunija), širi region, CEE i Evropu u sedištu korporacije u Švajcarskoj. Diplomirao je Menadžment na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu.

Bojana Mucić

Izvršna direktorka za ljudske resurse

Bojana dolazi u Nelt nakon četrnaest godina provedenih na različitim HR pozicijama u kompaniji Coca-Cola Hellenic na gotovo svim tržištima Zapadnog Balkana, a karijeru je započela 2005. u kompaniji Gi Group, gde je radila kao konsultantkinja. Završila je master studije na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, na odseku za srpsku književnost.

Milan Bukorović

Izvršni direktor za informacione tehnologije

Milan se Neltu pridružio 2017. i danas je odgovoran za upravljanje Informacionim tehnologijama svih kompanija Nelt Grupe. Profesionalno interesovanje je usmerio ka IT a značajno iskustvo je stekao u Generali Osiguranju, gde je napredovao od pozicije Software developera do direktora sektora. Završio je Matematički fakultet Univerziteta u Beogradu.

Aleksandra Jović

Izvršna direktorka za strategiju i transformacije

Aleksandra se Neltu pridružila 2024. godine kao iskusni profesionalac sa višegodišnjim iskustvom u vođenju digitalnih inicijativa, upravljanju podacima i analitici, kao i u IT operacijama. Završila je Prirodno-matematički fakultet u Novom Sadu.