Izvršni odbor

Miloš Jelić

Generalni direktor

Miloš je na poziciju generalnog direktora Nelt Grupe stupio 2013. Kao ekonomista sa bogatim iskustvom od 2000., kada se pridružio Neltu, vodi organizaciju na odgovornim pozicijama, od sektora prodaje do samog vrha menadžmenta. Kao član mnogobrojnih poslovnih udruženja, privrednih komora i drugih organizacija zalaže se za fer konkurenciju, profesionalizam, integritet i društveno odgovorno poslovanje.

Darko Lukić

Izvršni potpredsednik

Darko ima dugogodišnje iskustvo u korporativnom rukovođenju na visokim pozicijama. U kompaniji Coca-Cola Hellenic Bottling Company se bavio strateškim projektima pri kancelariji CEO, dok je u kompaniji Procter & Gamble preko 11 godina radio na nekoliko visokih, grupnih menadžerskih funkcija u finansijama.

Boris Mačak

Potpredsednik za afrička tržišta

Boris je u kompaniji od 1997. godine. Tokom dvadesetogodišnje karijere u Neltu obavljao je najodgovornije poslove na pozicijama generalnog direktora kompanije Neregelia u Crnoj Gori, menadžera prodaje Nelta za Zapadni Balkan, do trenutne pozicije Potpredsednika Grupe za afrička tržišta.

Branislav Lajšić

Izvršni direktor za finansije

U Neltu se zaposlio 2002. godine na poziciji finansijskog analitičara. Nakon odgovornih pozicija u finansijama srpske kompanije Nelt Co, 2013. dolazi na mesto izvršnog direktora za finansije Nelt Grupe. Branislav je ekonomista sa diplomom sa Ekonomskog fakulteta Beogradskog univerziteta.

Robert Jenovai

Izvršni direktor za ljudske resurse

Danas, Robert zauzima poziciju izvršnog direktora za ljudske resurse Nelt Grupe.Robert je karijeru u Neltu započeo 1997. u prodaji, da bi nedugo zatim postao generalni direktor Neregelije u Crnoj Gori. Bio je pionir Neltovih operacija na Afričkom kontinentu, nakon čega je vodio razvoj prodaje na Zapadnom Balkanu. Diplomirao je na Univerzitetu Doba u Sloveniji.

Aleksandar Stevanović

Izvršni direktor strategije i operacija

Aleksandar se Neltu pridružio 2018. godine, a prethodno svoju karijeru je gradio kao poslovni savetnik u PwC Consulting-u gde je upravljao projektima unapređenja poslovanja preduzeća. Obrazovanje je stekao na Univerzitetu Alabame u Hantsvilu, gde je stekao i status počasnog građanina, kao i na Ekonomskom fakultetu u Nišu.

Milan Bukorović

Izvršni direktor za informacione tehnologije

Milan se Neltu pridružio 2017. i danas je odgovoran za upravljanje Informacionim tehnologijama svih kompanija Nelt Grupe. Profesionalno interesovanje je usmerio ka IT a značajno iskustvo je stekao u Generali Osiguranju, gde je napredovao od pozicije Software developera do direktora sektora. Završio je Matematički fakultet Univerziteta u Beogradu.