Rekordnim rezultatima i novitetima zaokružili smo prethodnu godinu u Nelt Pharmaceuticals

Nelt avatar Nelt 11.01.2024.

Piše: Aleksandra Knežević, magistra farmacije & Category Manager Nelt Pharmaceuticals

Danas, jedan od stubova naše strategije Accelerate 2025 je regionalni razvoj divizije Nelt pharmaceuticals, kroz zastupništvo i distribuciju lekova, medicinskih sredstava, dodataka ishrani, hrane i kozmetike na 6 tržišta Balkana.

Značajne uspehe i rekordne rezultate potvrdili smo i u samoj završnici 2023.godine. Naš Nelt Pharmaceuticals tim organizovao je događaj na kome smo okupili saradnike, kolege i prijatelje u prijatnoj atmosferi event centra Kopernikus. Ovo je bila predivna prilika da zaokružimo još jednu uspešnu godinu, podelimo divne trenutke sa dragim ljudima, kao i da predstavimo novu liniju proizvoda našeg zastupničkog brenda Sebamed.

Bila mi je čast da otvorim skup od 250 farmaceuta, lekara, novinara, influensera. Priču sam započela istorijatom razvoja Nelta i divizije za promet farmaceutiskih proizvoda koja je osnovana 2008. godine, a koja danas zastupa globalne lidere – kompanije Procter & Gamble, Kenvue (ex Johnson&Johnson), Reckitt, Sebapharma, Nestle, odnosno svetski poznate brendove Strepsils, Olynth, Pampers, Sebamed, Durex, Oral B…

Goste smo upoznali sa našom Fabrikom dečije hrane koja je deo Nelt Grupe od 2018.godine i koja predstavlja najmoderniju fabriku u ovom delu Evrope. Kvalitet Nutrino proizvoda i raznovrsnost ukusa doprineo je zauzimanju pozicije broj 1 u segmentu Baby food i prema poslednjim Nielsen podacima Nutrino brend uzima 35% MS u ovoj kategoriji, na šta smo posebno ponosni.

Više o brendu Sebamed predstavila nam je doktorka Jelena Dobrivojević, Product Manager Nelt Pharmacetuicals, dok je novitete iz Anti-ageing portfolija nemačke medicinske kozmetike Sebamed predstavila prof.dr Vesna Karanikolić, dermatolog. Gosti su dobili priliku da čuju istorijat o tome kako je doktor Hanz Maurer, sa Univerziteta u Bonu još 60ih godina prošlog veka napravio prvi sindet pH5.5 (Sebamed sapun), koji je zbog svoje pH vrednosti zdrave kože mogao da se koristi kod pacijenata sa suvom kožom i kožnim promenama. Iz ovog otkrića nastala je Sebamed kozmetika koja se danas distribuira u preko 80 zemalja širom sveta.

Nove proizvode iz Sebamed Anti-ageing linije je Deda Mraz podelio svim učesnicima, a druženje smo nastavili uz koktel i muziku.

Raduje me što smo proslavili uspešnu 2023. godinu i otvorili priču za još uspešniju 2024.

Tu smo za vas.