Postimet në kategori: Afrika

Është filluar instagram profili i Grupit Nelt

Join us on the journey: lifeatnelt

više

Principalet e reja në Zambia

Nelt në Zambia këtë vit u bë shpërndarësi zyrtar i prodhimeve Dr.Oetker dhe Heineken.

više