Postimet në kategori: Logjistika

Grupi Nelt i tejkaloi një miliard euro të ardhura

Nelt Europe – Fillimi i punës të grupimeve në Kroaci dhe në Slloveni.

više

Nebojsha Shaponjiq në Samitin e CEO

Shaponjiq theksoi konceptin e kujdesit për njerëzit.

više

Nelt tradicionalisht në konferencën ASL

Pjesëmarrja në konferencën IX vjetore të Asociacionit Serb të Logjistikës në Beograd.

više

SPIN 21 Mirënjohje për mbështetjen e ngjarjes

Mirënjohja iu dha Nenad Rakoçeviqit, Menaxher i Avancimit të Operacioneve të Nelt Group.

više