Postimet në kategori: Principal

Grupi Nelt i tejkaloi një miliard euro të ardhura

Nelt Europe – Fillimi i punës të grupimeve në Kroaci dhe në Slloveni.

više

Njohja e punonjësve me programin IQOS

lil SOLID 2.0 Introduced by IQOS

više

Principalët e rinj në tregun e Kosovës*

Listës së principalëve tanë në Kosovë i janë bashkuar edhe kompanitë Pharmanova dhe Twistshake.

više

Është filluar instagram profili i Grupit Nelt

Join us on the journey: lifeatnelt

više

Zhvillimi i markave Nelt

Fabrikës së ushqimit për fëmijë

više