Postimet e lidhura me: Aleksa Shaponjiq

Aleksa Shaponjiq në konferencën “Future is now”

Alleksa Shaponjiq përfaqësoi Nelt në konferencën “Future is now”.

više

Është arritur bashkëpunimi midis Nelt-it dhe Fakultetit ekonomik në Shkup

Aleksa Shaponjiq para kompanisë Nelt u ndau çmimet të diplomuarve më të mirë.

više