Postimet e lidhura me: Nebojša and Ranko

Nebojsha Shaponjiq dhe Ranko Soçanac janë fitues të këtij viti të Certifikatës së Ekselencës

Ranko Soçanac dhe Nebojsha Shaponjiq, themelues të Nelt Grupit, njihen si altruistë.

više