Postimet e lidhura me: Nebojša Šaponjić

Nebojsha Shaponjiq dhe Ranko Soçanac janë fitues të këtij viti të Certifikatës së Ekselencës

Ranko Soçanac dhe Nebojsha Shaponjiq, themelues të Nelt Grupit, njihen si altruistë.

više

Aleksa Shaponjiq në konferencën “Future is now”

Alleksa Shaponjiq përfaqësoi Nelt në konferencën “Future is now”.

više