Postimet e lidhura me: Nebojsha Shaponjiq

SHAPONJIÇ MORRI PJESË NË DY NGJARJET MË TË MËDHAJA TË BIZNESIT NË SERBI

Nebojsha Shaponjiç, njëri nga themeluesit e Grupit Nelt.

više

Nebojsha Shaponjiq dhe Ranko Soçanac në Këshillin e Asamblesë së Klubit Afarist Serb

U mbajt seanca zgjedhore e Asamblesë së Klubit Afarist Serb “Privrednik”.

više

Nebojsha Shaponjiq: “Industria jonë është në proces të transformimit”

Nebojsha Shaponjiq foli në Forumin e Biznesit Kopaonik 2020.

više

Nebojsha Shaponjiq anëtar i ri i KD të Odës Ekonomike të Serbisë

Vizioni për modernizimin e sistemit të odës dhe forcimin e OES.

više