Postimet e lidhura me: Soçanac Pronari

Nebojsha Shaponjiq dhe Ranko Soçanac janë fitues të këtij viti të Certifikatës së Ekselencës

Ranko Soçanac dhe Nebojsha Shaponjiq, themelues të Nelt Grupit, njihen si altruistë.

više

Nebojsha Shaponjiq dhe Ranko Soçanac në Këshillin e Asamblesë së Klubit Afarist Serb

U mbajt seanca zgjedhore e Asamblesë së Klubit Afarist Serb “Privrednik”.

više

Nebojsha Shaponjiq: “Industria jonë është në proces të transformimit”

Nebojsha Shaponjiq foli në Forumin e Biznesit Kopaonik 2020.

više

Nebojsha Shaponjiq anëtar i ri i KD të Odës Ekonomike të Serbisë

Vizioni për modernizimin e sistemit të odës dhe forcimin e OES.

više