Postimet e lidhura me: Themelues të Nelt Grupit

SHAPONJIÇ MORRI PJESË NË DY NGJARJET MË TË MËDHAJA TË BIZNESIT NË SERBI

Nebojsha Shaponjiç, njëri nga themeluesit e Grupit Nelt.

više

Nebojsha Shaponjiq dhe Ranko Soçanac janë fitues të këtij viti të Certifikatës së Ekselencës

Ranko Soçanac dhe Nebojsha Shaponjiq, themelues të Nelt Grupit, njihen si altruistë.

više

Nebojsha Shaponjiq dhe Ranko Soçanac në Këshillin e Asamblesë së Klubit Afarist Serb

U mbajt seanca zgjedhore e Asamblesë së Klubit Afarist Serb “Privrednik”.

više

Aleksa Shaponjiq në konferencën “Future is now”

Alleksa Shaponjiq përfaqësoi Nelt në konferencën “Future is now”.

više