Postimet e lidhura me: Universitetit

Është arritur bashkëpunimi midis Nelt-it dhe Fakultetit ekonomik në Shkup

Aleksa Shaponjiq para kompanisë Nelt u ndau çmimet të diplomuarve më të mirë.

više