Dečiji dan u Centralnom distributivnom centru Dobanovci

Nelt avatar Nelt 30.06.2017.

Tradicionalna junska manifestacija „Dečiji dan“ održana je i ove godine za decu zaposlenih u kompaniji…

Tradicionalna junska manifestacija „Dečiji dan“ održana je i ove godine za decu zaposlenih u kompaniji Nelt. Ovog puta, događaj je protekao u znaku karnevala i još jednom se pokazao kao idealan način da se mališani upoznaju sa radnim okruženjem svojih roditelja. Centar manifestacije je organizovan u dvorištu Neltovog Centralnog distributivnog centra u Dobanovcima.

Razigrani karneval činili su mališani, njihovi roditelji i voditelji programa. S obzirom na to da se u okviru kompanije Nelt velika pažnja posvećuje brizi o najmlađima, celokupan program je pažljivo kreiran i prilagođen različitim dečijim uzrastima. Pored toga, vodilo se računa da bude edukativnog karaktera uz brojne animatore i kreativne sadržaje. Kao i prethodne godine, „Dečiji dan“ je akcija humanitarnog karaktera, te su deca zaposlenih u Neltu donosila svoje igračke i garderobu za drugare kojima je to najpotrebnije.

Tim povodom dogovorena je saradnja kompanije Nelt i Svratišta za decu na Novom Beogradu, gde će sva prikupljena sredstva biti isporučena. Podsetimo, „Dečiji dan“ u okviru kompanije Nelt se održava jednom godišnje u svim regionalnim distributivnim centrima. Ovom prilikom, deca zaposlenih u Neltu imaju mogućnost da se kroz sadržajan i zabavan program upoznaju sa poslom roditelja na jedinstven način.