Mališani zaposlenih u Neltu uživali u Dečijem danu

Nelt avatar Nelt 30.05.2018.

Naša kompanija je organizovala šesti po redu „Dečiji dan“.

Naša kompanija je tradicionalno, i ove godine, organizovala šesti po redu „Dečiji dan“ 27. maja u CDC u Dobanovcima. Tema ovogodišnjeg Dečijeg dana je bila edukacija najmlađih i promocija zdravog života.

Mališani su imali prilike da se druže sa edukatorima iz „Nikola Tesla Centra“, čiji je program posvećen unapređivanju sposobnosti učenja, držanja pažnje i razvijanju koordinacije pokreta i motorike.

Misteriju kako se vozi viljuškar i gde se čuvaju čokolade, deci su otkrili Dejan Knežević, Petar Dimitrijević, Siniša Petronijević i Jasmin Granulo, zaposleni u Neltu.​ Posluženi su hladno-ceđeni sokovi i voćne salate, jer nam je zdravlje mališana na prvom mestu!

Roditelji su ovom prilikom donirali garderobu namenjenu mališanima kojima je to najpotrebnije. Celokupan program, i humanitarni aspekt, naišli su na pozitivne reakcije dece i roditelja, čime je još jednom potvrđeno da je Dečiji dan dobra kompanijska praksa, a mi se zahvaljujemo našim najmlađima što nam svake godine ulepšavaju jednu ovakvu manifestaciju.