Dobre promene, za još bolji start

Nelt avatar Nelt 13.03.2023.

Dobar start od sada krovni program za mlade talente

Dobar start je talent program kompanije Nelt koji uspešno sprovodimo već osam godina. Od 2023. Dobar start postaje krovni stipendijski program koji kroz plaćenu praksu mladima pruža priliku da započnu karijeru u nekom od naših sektora. Ove godine naš fokus je na distribuciji, logistici, finansijama, IT i strategiji.

Prethodnih sedam generacija polaznika Dobrog starta, kao i programa Nelt Finansijska akademija i Jesi li zi za Nelt IT, doneo nam je veliki broj novih koleginica i kolega. Svi oni su se uspešno razvijali kroz naš razvojni program i postali nezamenljiva karika u našem sistemu.

„Činjenica da je 95% praktikanata nakon programa pronašlo mesto u našoj kompaniji, govori u prilog kvalitetu ovih, s pažnjom koncipiranih programa, kao i to da su studenti i svršeni diplomci prepoznali njihov značaj i kvalitet. Cilj svih naših praksi i programa je da upravo ti mladi ljudi donesu znanje, nove trendove, sveže ideje, a sa druge strane da ih mi kroz iskustvo i praksu razvijamo i gradimo u lidere današnjice.“ rekla je Marija Vidojević, supervizor za selekciju i privlačenje kadrova.

Kroz treninge, radionice i rad sa mentorima, polaznici imaju priliku da uče o specifičnostima svake pozicije, dobijaju priliku da se usavršavaju u segmentu koji je predmet njihovog interesovanja i time stiču širu sliku o ukupnom funkcionisanju internacionalnih poslovnih sistema.

„Ovaj program omogućava da igraš sa „velikim igračima“, staješ rame uz rame sa kolegama o kojima si slušao da su najbolji u svom poslu. Ono što je najvažnije – svako od njih je dovoljno otvoren, na raspolaganju za bilo kakvu pomoć i nesebično prenosi znanje.“ Saša Stevanović, menadžer prodaje za ključne kupce i polaznik pete generacije Dobrog starta.

Više informacija o programu pronađite OVDE.