Menadžment kompanije P&G u poseti tržištima Srbije i Crne Gore

Nelt Group avatar Nelt Group 09.10.2018.

Predstavnici P&G menadžmenta iskoristili su trodnevnu posetu Srbiji i Crnoj Gori da obiđu…

Krajem septembra, predstavnici P&G menadžmenta iskoristili su trodnevnu posetu Srbiji i Crnoj Gori da obiđu što veći broj prodajnih objekata.

Neltovi kupci iz Traditional i Modern Trade, kao i Pharmaceuticals kanala, ugostili su naše i predstavnike našeg principala. Ova poseta je pružila priliku da se razmene informacije o tekućem poslovanju, dobrim primerima prakse i prostoru za unapređenja.
Više od 50 ljudi iz menadžmenta kompanija P&G i Nelt, obišlo je 20 prodajnih mesta. Pored Antoinea Bruna, potpredsednika u kompaniji P&G za tržišta jugoistočne Evrope, u delegaciji su se našli i predstavnici P&G centrale u Srbiji i P&G menadžment tima, zaduženog za razvoj svih brendova i portfolija proizvoda.

Tokom posete prodajnih objekata u Srbiji 26. septembra, delegaciju Nelta činili su Nebojša Šaponjić, jedan od osnivača Nelta, Miloš Jelić, generalni direktor Nelt Grupe, Luka Šaponjić, menadžer kancelarije vlasnika Nelt Holdinga, Stevan Popević, potpredsednik za distribuciju na Zapadnom Balkanu, Miljan Ranđelović, menadžer prodaje, Igor Milanović, menadžer divizije, Slobodan Milosavljević, Pre-selling Manager, Boris Štećenko, supervizor prodaje, Žarko Savić, menadžer razvoja prodajne organizacije i P&G prodajni tim Srbije.

Poseta je nastavljena sledećeg dana, 27. septembra na tržištu Crne Gore. P&G tim je ostao u istom sastavu, dok su delegaciju Neregelije predstavljali Ranko Sočanac, jedan od osnivača Nelta, Miloš Jelić, generalni direktor Nelt Grupe, Ljilja Pižurica, izvršni direktor Neregelije, Luka Šaponjić, menadžer kancelarije vlasnika Nelt Holdinga, Marko Bečanović, portfolio menadžer, Dubravka Belojević, specijalista za Trade Marketing, Nikola Stanišić, menadžer za ključne kupce, Zlatko Kovačević, supervizor prodaje, Vaso Cvijović, menadžer prodaje, Nemanja Karadžić, menadžer za ključne kupce, Nevena Čađenović, specijalista za Trade Marketing i P&G prodajni tim Neregelije.