Naši zaposleni na Belgrade Business Run trci

Nelt avatar Nelt 18.06.2018.

Ovogodišnja Belgrade Business Run trka održana 14. juna u Beogradu.

Na ovogodišnjoj Belgrade Business Run trci, koja je održana 14. juna u Beogradu, učestvovali su naši zaposleni. Učešće su uzeli u kategoriji muških, ženskih i mešovitih timova.

Kompaniju je predstavljalo 14 timova iz sektora prodaje, servisa kupaca, analize prodaje, ljudskih resursa, skladištenja, IT-a, logistike i finansija. Pozitivna atmosfera i dobra energija bile su prisutne tokom ovog događaja, što svedoče i izjave naših zaposlenih.

„Trka je bila odlična! Atmosfera, energija, druženje…Sve je bilo sjajno! NELT IT GIRLS se unapred raduju sledećoj godini!“ izjavila je Aleksandra Lalić.

Mirjana Jović osvrnula se na poseban osećaj koji je imala tokom trke:“Fenomenalna energija! Divan je osećaj kada na ovakav način predstavljate svoju kompaniju na najvećem team building-u u Srbiji! Sigurno se vidimo i na Belgrade Business Run 2019! P.S. Ne zaboravite – staza ne priznaje titule!“

„Što se same trke tiče, sve je prošlo OK. Neki od nas su se mučili sa kilometražom, ali nas je sveopšte raspoloženje ekipe guralo napred do samog cilja, bez obzira na umor i činjenicu da nismo godinama trčali (bar što se mene tiče). Ipak, raspoloženje je bilo veselo pre, a pogotovo nakon trke. Mislim da bi bilo super da se sledeće godine organizujemo u što većem broju!“ – bio je komentar Tijane Biberdžić.

Inače, Belgrade Business Run je timska trka u kojoj učestvuju ekipe iz različitih kompanija. Učesnici trče 5 kilometara, a pobeđuje onaj tim koji je imao najmanje zbirno vreme u konkurenciji muških, ženskih i mešovitih timova. Osim što je naglasak trke na takmičarskom duhu, ova manifestacija podstiče timsko povezivanje, zdravlje zaposlenih i druženje!