Nelt na TTBD Sajmu poslova i praksi

Nelt avatar Nelt 10.10.2021.

Sa studentima smo podelili znanje o digitalizaciji dostave i modelima međunarodnog transporta.

Nenad Diković, menadžer prodaje i razvoja domaćih logističkih usluga, Miloš Ćirić, supervizor dostave i Miloš Mutavdžić, asistent međunarodnog transporta bili su panelisti na ovogodišnjem tradicionalnom Sajmu poslova i praksi Transport and Traffic Business Days 2021.

Sajam je održan je 6. oktobra na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu u organizaciji Saveza studenata Saobraćajnog fakulteta (SSSF).

Panelisti su prisutnima predstavlili projekat digitalne dostave i modele međunarodnog transporta. Studenti su pokazali veliko interesovanje za ove teme, što su potvrdili i angažovanjem u Neltovoj studiji slučaja na kraju predavanja.

“Pre jedanaest godina sam, kao student Saobraćajnog fakulteta, učestvovao na TTBD-u. Zato mogu da prepoznam potrebu mladih generacija saobraćajnih inženjera da se na ovaj način približe velikim i uspešnim kompanijama i potencijalnim poslodavcima, bilo kroz zaposlenje ili stručnu praksu. Osim toga, sajmovi poput ovog značajni su i za kompanije koje na ovaj način imaju priliku da predstave trenutne kadrovske potrebe. Nakon uspešne tribine i predstavljanja kompanije, druženje smo nastavili na našem štandu, gde smo mogli da ostvarimo bliže kontakte sa možda budućim kolegama, pružajući im više informacija o kompaniji kao i o aktuelnim temama iz transporta“, rekao je Miloš Ćirić.

Na događaju su učestvovale vodeće kompanije iz oblasti transporta, logistike, saobraćaja i komunikacija koje posluju u Srbiji.