Otvoren konkurs za Dobar start 6

Nelt avatar Nelt 06.04.2021.

Plaćeni program u trajanju od 6 meseci uz mogućnost zaposlenja.

Kompanija Nelt i ove godine raspisuje konkurs za plaćeni razvojni program „Dobar start“ u Srbiji, namenjen studentima završnih godina, diplomcima i studentima master studija.

Šesti put zaredom, studenti završne godine fakulteta, diplomci i studenti master studija imaju priliku da kroz plaćenu obuku za poziciju u oblasti Key Account Management-a u našoj kompaniji, steknu neprocenjivo profesionalno iskustvo i obezbede dobar start karijere. Zainteresovani za pohađanje programa se mogu prijaviti na sajtu Infostud, LinkedIn stranici Nelt Grupe ili na sajtu nelt.com do 19. aprila, nakon čega će uslediti proces selekcije.

Pažljivo osmišljen trening program pod sloganom „Ključ je u dobrom startu“, otvara prostor polaznicima da steknu radno iskustvo u oblasti prodaje. Kroz šestomesečni intenzivan rad sa kolegama menadžerima za ključne kupce koji poseduju višegodišnje iskustvo, polaznici će imati priliku da se upoznaju sa različitim nivoima organizacije prodaje, kao i dužnostima i odgovornostima. Kroz treninge i radionice i aktivni rad sa mentorima, mladi stiču sveobuhvatan uvid u funkcionisanje prodaje u velikom sistemu i prolaze kroz sve situacije sa kojima se mogu suočiti u budućem radu. Svaka faza programa podrazumeva i procenu stečenih znanja polaznika.

„Dobar start nudi bogat sadržaj koncipiran tako da kroz treninge, rad sa mentorima i izradu projekata, stičete znanje o prodaji od samih osnova. Ukoliko tome dodate svoje lične ambicije, želju da se bavite zanimljivim, dinamičnim poslom, da proširite svoju sliku o biznisu, jasno je zašto se treba opredeliti za ovaj program“, ističe Đorđe Kuzmanović, Key Account Manager i polaznik generacije 2018/2019.

Program koji ambicioznim studentima i diplomcima omogućava da steknu profesionalno iskustvo u oblasti prodaje, pokrenut je 2015. godine, a veliki broj onih koji su i danas deo Neltovog prodajnog tima, govori o sjajnim kandidatima, kao i o odlično koncipiranoj obuci.

PRIJAVA