Neregelia donirala proizvode Kliničkom Centru Crne Gore

Nelt avatar Nelt 06.04.2022.

Svim bebama rođenim u KCCG od 4. aprila do kraja 2022. godine Pamers i Sebamed…

Sve bebe rođene u Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) od 4. aprila do kraja 2022. godine, dobiće od kompanije Neregelia Sebamed i Pampers proizvode, dok je samom Kliničkom centru donirano 100 litara Sebamed baby kupki. 

Koordinatorka za regulativu i marketing farmaceutskog biznisa Neregelije Katarina Bogavac poručila je da najmlađi od prvog dana zaslužuju najbolju njegu, a zaposleni u Porodilištu mogućnost da im je u svakom trenutku pruže.

„Želja nam je da uslovi boravka i rada na mjestu gdje počinje novi život budu besprekorni i vjerujemo da ćemo ovom donacijom dati svoj doprinos ka tom cilju. Znamo da su potrebe majke i djeteta u najranijem uzrastu velike, pa je ovaj poklon ujedno i mali pozdrav novim članovima društva sa željom da imaju lijepu i zdravu kožu koju treba čuvati i njegovati od prvog dana po rođenju. Takođe, ovom donacijom želimo da, kao kompanija koja godinama uspješno posluje u Crnoj Gori, potvrdimo da su nam partnerstva i ulaganje u zajednicu prioritet“, poručila je Katarina.

Prema procjenama KCCG, ovim će biti obuhvaćeno oko 3.000 beba, a načelnik Ginekološko akušerskog odjeljenja dr Srđan Medan zahvalio se kompaniji na vrijednoj donaciji.

„Zahvaljujem se predstavnicima kompanije Neregelia na vrijednoj donaciji koja će omogućiti bolju njegu i brigu o novorođenim bebama tokom prvih dana života. Nadam se uspješnoj saradnji i u budućnosti“, rekao je Medan.