Pampers nagradna igra

Neregelia avatar Neregelia 01.10.2021.

PAMPERS nagradna igra u Crnoj Gori

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo PAMPERS nagradnu igru u Crnoj Gori. Nagradna igra će trajati od 01.10. do 30.11.2021. godine i biće dostupna u svim Kuća Hemije i Dama drogerija prodajnim objektima u Crnoj Gori.

Proizvodi koji učestvuju u nagradnoj igri su cjelokupan asortiman brenda Pampers: sve vrste pelena (Premium, Pants i VPP) i sve vrste vlažnih maramica (Fresh, Sensitive, New Baby, Aqua i Coconut).

Kupovinom bilo kojeg PAMPERS proizvoda u vrijednosti od minimum 10 EUR, učesnici imaju priliku da učestvuju popunjavanjem ličnih podataka i broj telefona na poleđini fiskalnog računa i odlaganjem računa u nagradnim kutijama, koje će biti postavljene u svim maloprodajnim objektima Kuća Hemije i Dama drogerijama.

Nagradni fond:

1x poklon vaučer KidsLand u vrijednosti od 500 €.

2x poklon vaučer Kuća Hemije u vrijednosti od 50 €

2x poklon vaučer Dama drogerija u vrijednosti od 50 €.

100x Torba za majku; 100x Ranac za djecu; 100x Neseser.

Ukupan broj nagrada: 100x Torbi za majku; 100x Ranaca za djecu; 100x Neseser; 4x Poklon vaučer Kuća Hemija/Dama u vrijednosti od 50 €; 1x Poklon vaučer KidsLand u vrijednosti od 500 €.

Za vrijeme trajanja nagradne igre nema izvlačenja dobitnika, već će svi dobitnici biti izvučeni po završetku nagradne igre u periodu od 01.12.-15.12.2021.

Pampers kao brend nastao je 1961. godine, poznat je širom svijeta i dio je najvećeg svijetskog proizvođača Procter & Gamble. Od svog lansiranja na tržište Pampers se fokusirao da obezbjedi roditeljima kvalitetne proizvode koji bi osigurali zdrav razvoj njihovih beba, kao i uvođenje mnogih inovativnih profesionalnih programa koji unaprijeđuju dječiju njegu. Pampers nudi dva tipa proizvoda vrhunskog kvaliteta za njegu bebine kože i to su: pelene i vlažne maramice.

Pravilnik možete pročitati OVDE.