P&G nagradne igre- Fairy & Mr. Proper i Ariel

Nelt avatar Nelt 01.03.2023.

Zvanična pravila

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo početak nagradnih igra u Crnoj Gori pod nazivom: “FAIRY & MR. PROPER VAS NAGRAĐUJE” i „ARIEL VAS NAGRAĐUJE“. Nagradne igre će trajati od 06.03.2023 – 31.03.2023. i biće dostupne kod svih kupaca sa kojima imamo saradnju.

 

Mehanizam FAIRY & MR. PROPER nagradne igre:

Kupovinom bilo kojih proizvoda FAIRY & MR. PROPER asortimana (sve vrste deterdženta za ručno i mašinsko pranje posuđa i sve vrste sredstava za čišćenje), na jednom fiskalnom računu, u vrijednosti od minimum 7,99 €, potrošači imaju priliku da učestvuju u nagradnoj igri slanjem SMS-a na jedinstveni broj 14994. Svi maloprodajni objekti u kojima će biti organizovana nagradna igra biće označeni specijalnim označivačima na kojima će biti dostupne sve potrebne informacije u vezi sa nagradnom igrom.

Sadržaj poruke koji je potrebno poslati je FAIRY MR PROPER (razmak) BROJ FISKALNOG RAČUNA.

  • Glavna nagrada: 12x BEKO mašina za pranje posuđa

Zvanična pravila i više informacija o nagradnoj igri možete pročitati na LINKU.

 

Mehanizam ARIEL nagradne igre je:

Kupovinom bilo kojih proizvoda ARIEL asortimana (sve vrste deterdženta za pranje veša – praškasti, tečni deterdžent i kapsule), na jednom fiskalnom računu, u vrijednosti od minimum 7,99 €, potrošači imaju priliku da učestvuju u nagradnoj igri slanjem SMS-a na jedinstveni broj 14994. Svi maloprodajni objekti u kojima će biti organizovana nagradna igra biće označeni specijalnim označivačima na kojima će biti dostupne sve potrebne informacije u vezi sa nagradnom igrom.

Sadržaj poruke koji je potrebno poslati je ARIEL (razmak) BROJ FISKALNOG RAČUNA.

  • Glavna nagrada: 12x BEKO mašina za pranje veša

Dobitnici nagrada će biti izvučeni tokom nagradne igre, svake nedjelje po 3 dobitnika.

Zvanična pravila i više informacija o nagradnoj igri možete pročitati na LINKU.