Mladima pruženi odgovori na pitanje – Kako razviti karijeru u korporativnom sektoru

Nelt avatar Nelt 04.05.2018.

Panel diskusija pod nazivom „Razvoj karijere u korporativnom sektoru“.

Panel diskusija pod nazivom „Razvoj karijere u korporativnom sektoru“ održana je 27. aprila u amfiteatru Fakulteta za fizičku hemiju. Ispred kompanije Nelt, učestvovala je Milica Jović, izvršna direktorka za ljudske resurse, dok je ispred Neoplante govorio Aco Tomašević, generalni direktor.

Diskusija, kojoj je prisustvovalo blizu 50 mladih ljudi, bila je primećeno interaktivna. Milica je nesebično podelila svoja iskustva pri odabiru fakulteta, a kasnije i karijere. „Proces učenja nikada nije završen. Svako od nas treba da se trudi i da svakodnevno bude posvećen svom usavršavanju“, istakla je uz poruku da se čovek ne mora ograničavati i baviti samo onom oblašću za koju je školovan.

Aco je, takođe na inspirativan način, ukratko predstavio svoj karijerni put od prvog zaposlenja u IT oblasti do sadašnjeg rukovođenja fabrikom za proizvodnju mesnih proizvoda. „Savetujem da ne budete zarobljeni u svojoj zoni komfora, već da koristite prilike koje se otvaraju pred vama“, poručio je on.

Naša kompanija podržava mlade, te je saradnja sa fakultetima samo jedan od načina da osnažimo buduće generacije i doprinesemo njihovom razvoju.