Nelt Grupa je objavila novi izveštaj o održivom poslovanju

Nelt Group avatar Nelt Group 23.11.2018.

Izveštaj ,,Zdrava organizacija“ objavljen je ovog novembra.

Novi izveštaj o održivom poslovanju pod nazivom ,,Zdrava organizacija“ objavljen je ovog novembra i odnosi se na poslovanje svih kompanija Nelt Grupe u regionu Zapadnog Balkana u periodu 2016/17.

Ovime je nastavljena pozitivna praksa izveštavanja započeta 2016. objavljivanjem publikacije „Distribuiramo odgovorno“ o poslovanju Nelta u Srbiji tokom 2014/15.

Kroz merljive pokazatelje, u novom izveštaju su predstavljeni značajni aspekti poslovanja naših kompanija i uticaji koje one imaju na tržište, zaposlene, životnu sredinu i lokalnu zajednicu. Izveštavanjem u skladu sa najrelevantnijom svetskom metodologijom (Global Reporting Initiative), Nelt predstavlja poslovne rezultate, održava pozitivnu reputaciju i pozicionira se među društveno odgovornim kompanijama.

Publikacija je namenjena svim Neltovim stejkholdrima i omogućava detaljnije upoznavanje sa projektima sprovedenim u oblasti antikorupcije, upravljanja rizicima, upravljanja otpadom, brige o zaposlenima, zdravlja i bezbednosti na radu, obuka i sa drugim aktivnostima kompanija Nelt Grupe.

Izveštaj možete preuzeti klikom OVDE.