Nelt na Beogradskom maratonu

Nelt avatar Nelt 23.04.2018.

Na 31. Beogradskom maratonu tradicionalno je učestvovao Neltov tim.

Na ovogodišnjem 31. Beogradskom maratonu, održanom u subotu, 21. aprila, tradicionalno je učestvovao Neltov tim, sastavljen od 36 zaposlenih u kompaniji!

Tradicionalno, Nelt je bio deo Beogradskog maratona, najveće sportske manifestacije grada Beograda. Polumaraton je istrčalo 18 zaposlenih, dok je najveći izazov prihvatio Aleksandar Jovanović, skladišni radnik, istrčavši ceo maraton! Ostali su uživali u trci zadovoljstva od 5 km, nakon čega su ostali da verno navijaju i bodre ostale svoje kolege.

„Ljudi doživljavaju to previše ozbiljno i stresno, a u stvari je jedna životna zabava!“ –poručio je Milenko Ribić, finansijski menadžer u kompaniji Nelt, kome je ovo prvi polumaraton! Nena Stanojević, asistent u finansijskom sektoru, je, takođe, podelila svoje utiske sa maratona: „Trčala sam trku zadovoljstva ove godine i bilo je baš lepo! Najviše mi se dopala dobra energija i što je bilo dosta mladih, ne samo po godinama, već i duhom!“

Dobra energija, pobednički duh i druženje su obeležili ovogodišnji Beogradski maraton. Ekipu Neltovih trkača bodrili su članovi porodica. Najmlađi članovi bili su, ujedno i, najvatreniji navijači svojih roditelja!