Neltu uručena zahvalnica Fakulteta primenjenih umetnosti

Nelt avatar Nelt 27.04.2018.

Obeležena 70. godišnjica od osnivanja fakulteta.

Na Svečanoj akademiji u Narodnoj biblioteci Srbije, 26. aprila je obeležena 70.godišnjica od osnivanja Fakulteta primenjenih umetnosti. Ovim povodom, Neltu je dodeljena zahvalnica za uspešnu saradnju, pomoć i izuzetan doprinos radu Fakulteta primenjenih umetnosti, koju je, u ime kompanije, preuzela Nada Stamatović, specijalista korporativnih komunikacija Nelt Grupe.

Prisutnima se obratio Zoran Blažina, dekan fakulteta, ukazujući na razvoj i značaj Fakulteta primenjenih umetnosti, kao institucije od nacionalnog značaja. Sava Čvek, priznati dizajner enterijera koji je nakon doktorskih studija na Fakultetu primenjenih umetnosti završio master kurs arhitekture i dizajna na Harvardu, podelio je svoja iskustva i znanja koja je stekao na fakultetu i tokom svoje bogate karijere. Na svečanosti su nastupili i kamerni ansambl Fakulteta muzičke umetnosti i hor Kolegijum muzikum.

U režiji Fakulteta dramskih umetnosti, prikazan je dokumentarni film o Fakultetu primenjenih umetnosti. Zahvalnice su dobili partneri- institucije, kompanije, alumniji i organizacije koji su do sada, na razne načine, podržale rad Fakulteta primenjenih umetnosti.