Nikola Ćorsović u Savetu Ekonomskog fakulteta

Nelt avatar Nelt 25.10.2019.

Među devet članova novoosnovanog Saveta Ekonomskog fakulteta, nalazi se i Nikola Ćorsović.

Ekonomski fakultet u Beogradu je osnovao Savet poslodavaca, koji će fakultetu, između ostalog, pružati informacije i savete o savremenim trendovima i potrebama na tržištu rada. Među devet članova Saveta nalazi se i Nikola Ćorsović, izvršni direktor za strategiju i transformaciju Nelt Grupe.

 

Savet je oformljen u cilju unapređenja nastavnih i vannastavnih sadržaja kako bi kompetencije diplomaca ovog fakulteta bile usklađene sa potrebama modernog tržišta.

 

Članovi ovog Saveta dolaze iz različitih oblasti ekonomije i poslovnog upravljanja. Pored Nikole, članovi su i Lazar Krstić, bivši ministar finansija u Vladi Srbije, Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Nena Stojiljković, potpredsednica Međunarodne finansijske korporacije (grupa Svetska banka) zadužena za Aziju, Zoran Petrović, predsednik Izvršnog odbora Raiffeisen banke, Branko Milutinović, generalni direktor IT preduzeća Nordeus, Igor Lončarević, partner u preduzeću za reviziju i konsalting KPMG, Bojan Stević, direktor marketinga i digitalnih komunikacija UniCredit banke i Ivan Vitorović, generalni direktor preduzeća Mona Hotel Management.

 

Nikola je nekadašnji student ovog fakulteta. Nakon osnovnih i master studija na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, završio je MBA studije na INSEAD-u.