Studenti Ekonomskog fakulteta posetili Nelt

Nelt avatar Nelt 26.12.2016.

U okviru strateške saradnje kompanije Nelt i Ekonomskog fakulteta.

U okviru strateške saradnje kompanije Nelt i Ekonomskog fakulteta, studenti EF su imali priliku da posete centralni distributivni centar i sedište kompanije u Dobanovcima. Studente su pozdravili Nada Stamatović, specijalista za korporativne komunikacije, Ivana Canić, talent menadžer i Žarko Savić, menadžer razvoja prodajne organizacije Nelt Grupe.

Ovom prilikom, Ivana Canić je studente upoznala sa organizacionom kulturom, vrednostima kompanije i akcijama koje se sprovode u cilju promovisanja vrednosti. Zatim ih je upoznala sa programom razvoja u sektoru prodaje Dobar start, koji se sprovodi drugu godinu za redom. Od Ivane su dobili i savete koji im mogu koristiti tokom priprema za razgovor za posao i saznali koje istine i zablude prate procese selekcije.
Žarko Savić je studentima predstavio mogućnosti razvoja u okviru prodajnog sektora kompanije Nelt. Upoznao ih je sa procesom edukacije, praktičnim vežbama i tehnikama koje se primenjuju u okviru Nelt Sales Akademije u cilju unapređenja znanja i veština zaposlenih u sektoru prodaje.
Nakon serije predavanja studenti su obišli jedno od Neltovih skladišta i upoznali se sa novim tehnologijama, procesima rada, lancem snabdevanja i planiranjem zaliha, uz stručno vođenje Ivana Stanišića, supervizora logistike.